Strand Alpin Ski i Norge

Dyrt å gå på ski?

Det å gå på ski er en prosess i seg selv og det kreves masse utstyr. Det betyr at det kan bli en dyr hobby. Vi gir deg tips til hvordan du kan gjøre din hobby billigere!

For ja, man vil jo ikke gi opp en hobby man elsker bare fordi lommeboka blir for tom? Da må man begynne å tenke kreativt og det innebærer å finne måter man kan spare penger på slik at man kan gå på ski hele sesongen om man ønsker det.

Handle på tilbud

Gå igjennom alle tilbudskataloger til butikker hvor de selger skiutstyr. Der finner du ofte en god del spennende tilbud. Er du i beit for godt utstyr? Da kan det lønne seg å handle etter sesongen, da blir sesongens modeller lagt til salg og de har gjerne veldig lave priser. Er du riktig heldig kan du få opp til 70% avslag.

Rabattkuponger

Du kan spare gode penger på å bruke rabattkuponger fra Rabattkodnorge, for eksempel. Rabattkuponger kan du bruke til å kjøpe utstyr billigere. Men du finner også mange gode rabattkoder som kan gi deg billigere reise på for eksempel tog. Skal du bo på høyfjellshotell kan det lønne seg å bruke kupongene til steder som allerede gir lave priser, da sparer du jo enda mer.

Dagskort eller sesongkort?

Er du en av de som flytter inn i solveggen når sesongen begynner, og nekter å forlate den før det ikke er ett gram snø igjen på bakken? Da er det smart å skaffe seg sesongkort, istedenfor å betale i dyre dommer for dagskort.Og du? Ikke glem at det er mange steder det er gratis å gå på ski også uansett hvilken form for ski du skulle foretrekke. Det finnes ruter og turer rudnt om i hele Norge, der det har blitt lagt løyper.

Hytte i snø

Turistforening?

Et tips til, er å bli medlem av Den Norske Turistforeningen. Den Norske Turistforeningen har hytter spredd rundt om i hele Norge, og her kan du overnatte for en slikk og ingenting. Det er verdt å merke seg dette tilbudet om dog skiene dine lever på sparebluss.