Strand Alpin Ski i Norge

Legg sommerferien til sjøs

Har dere ferieplaner, og kanskje dere vil ha et minne for livet? Trenger dere inspirasjon til sommerferien? Da byr havet på mange spennende eventyr. Velg et transportmiddel der dere er sikret både trivsel og spenning, nemlig seilbåten. Legg sommerferien til sjøs og lei deres personlige utvalgte seilbåt. Finn favorittbåten deres på  https://www.moresailing.no/  og gled dere til ferien!

Sikker beredskap

På alle virkelige seilereventyr har man et medlem ombord som har noe kunnskap om de nautiske mil. MoreSailing stiller med en egen skipper dersom du mangler kunnskapen for å kunne ferdes til sjøs på egen hånd. Det kan f.eks. være båtførerkortet eller kystskippereksamen. Ønsker du legge ut på familietur i Karibien eller Kroatia, husk også å ta med deg ditt seilersertifikat.

Skreddersydd sommerferie

Etter et travelt arbeidsår kan det være deilig å senke skuldrene og overlate roret til deres egen skipskaptein. La MoreSailing skreddersy reisen deres fra start til slutt. Om dere er nybegynnere eller ønsker mannskap som styrer båten mens dere slikker sol, kan dere også leie deres egen skipper gjennom turoperatøren. Ettersom de er spesialister på seilturer, er du garantert et minne for livet med MoreSailing.

Eksotiske eventyrseile-ferie

Finn din ideelle båt gjennom MoreSailings egen seilbåtflåte eller fra deres kvalitative samarbeidspartnere på din favorittdestinasjon. Seil verdens vakreste seilas i Grenadinerne i Karibien, og bli skjemt bort med egen skipper og vertinner som tar seg av husholdningen mens dere slikker sol, bader, dykker eller drar på oppdagelsesferd. Hva smaker vel bedre enn servering på det vide hav? Nyt gradestokken som gjennomsnittlig ligger på 29 grader året rundt. MoreSailing arrangerer reiser her hele vintersesongen. Test seilene langs den eksotiske øygruppen fra Florida helt ned til Venezuela. Området er spesielt kjent for sine ideelle vindforhold for seiling.

Frister Kroatias farvann, kan du legge den skreddersydde sommerferien med MoreSailing hit. Turoperatøren stiller med spesialisert ekspertise på deres seileventyr. Med god kjennskap til seiling i Europas mest solsikre land er dere sikret et eventyr dere vil huske for resten av livet. Er dere erfarne seilere, anbefales også et av disse skreddersydde eksotiske eventyrene. Opplev det ekte Kroatia med MoreSailing og naviger lett i det krystallklare vannet.

Enten du er en erfaren skipper eller ei, kan du realisere din drøm i Kroatia med MoreSailing fra juni til september. Nyt livet til havs mellom hver øys fasinerende historie, tradisjoner, skikker og lokale happenings.

Start fra den beste posisjonen i Marina Kremik beliggende utenfor landsbyen Primosten. Her har du ypperlig tilgang til perler som Hvar, Brac eller Split i Sør. Seiler du nordover, kommer du til nasjonalparkene Krka og Kornati og byer som Zadar og Pula

Lei ut seilbåten din

Med 15 års erfaring i bransjen har MoreSailing en overlegen ekspertise på seilbåtmarkedet. Du kan også investere i drømmeseilbåten med MoreSailing og dele gleden med andre ved å leie ut båten din. Til gjengjeld får du dekket investeringen og dine eventyr til havs. Å sette båten i chartervirksomhet gjennom MoreSailing dekker også full service og vedlikehold av båten. MoreSailing frister med en overlegen kompetanse og erfaring sammenlignet med deres konkurrenter.