Strand Alpin Ski i Norge

Sportsbetting

Du kan bette på det meste innen sport. Neste vinter ønsker du kanskje å bette på alpint? Med sport, stats & vitenskap sammen kan du oppleve gleden ved betting på din favorittutøver. I vinterhalvåret er det populært å bette på alpinsport!

Bet på alpinsport i vinter

Mange steder online kan du finne muligheter for å bette på alpinsport. Følg med de mange spennende alpinarrangementene i verden og hei frem dine favoritter. Hva er vel morsommere enn å tippe på sin yndlingsatlet i alpint? Siden 1400-tallet har mennesket kjent til spillet blackjack, men nå er det betting innenfor idretten som gjelder – og nå er det også mulig på alpint!1696677-chair-ski-lift-over-mountain-landscape

Mellom oktober og mars kan du følge med på alpine idretter og bette på de forskjellige typene alpinarrangementer. De er rangert innenfor biathlon, cross country, alpin, skating og hopp. Følg med på de forskjellige eventene verden rundt og delta med dine favoritter på kupongen. Finn eventer innen alpint som slalom, storslalom, super-G, utfor og kombinerte arrangementer. En hel kurv med alpint snadder!

Den alpine idretten blir bare mer og mer populær! Til og med nasjoner som ikke har snø i hjemlandet, deltar i konkurranser. Den første alpinkonkurransen ble avholdt i 1843, og siden 1890 har alpinsporten utviklet seg jevnt. Året var 1896 da vi først kunne lese om skiteknikker i Mathias Zdarsky bok. Mathias Zdarsky regnes som alpinsportens far og startet med å lage skiene sine kortere, og i dag kan også vi nyte godt av hans genialitet.

Følg med på OL og finn deg dine idrettshelter. Samle vennegjengen under Alpine Skiing World Cup og bet mot hverandre. Så langt har det vært så mange som 44 sesonger innenfor denne typen konkurranser med slalom, storslalom, utfor, super-G og kombinert. Er du kjempeinteressert i alpin, kan du også bette under FIS Skiing World Cup! Eller følg med når vinneren henter hjem seieren med World Cup Championship. Kanskje kan du slå følge?

Alle elsker sport, og morsommere blir det når du kan delta med en tippekupong. Gå ikke glipp av moroa i vinter og bli med på vinterens store fest! Du trenger ikke å kjede deg vinterstid selv om du er langt unna skiløypa. Er du en erfaren spiller, er det også spennende å smake litt på betting innen sport. Bli bedre kjent med dine favoritter og deres konkurrenter, og kanskje blir du like heldig som dem. Kos deg i løypa i vinter og bet på alpint foran TV-skjermen og kakaoen i koppen.

Betting året rundt

Og det er også mulig å delta som bettingutøver resten av året – du kan nemlig bette på mange forskjellige typer sport året rundt. Innenfor sportens verden står det aldri stille. Det er aldri kjedelig på sportsarenaen, og da heller ikke hjemme i stua.

Kos deg sammen med kjente idrettsnavn og gå aldri glipp av idrettsverdenens festligheter igjen! Det svinger heftig i stua når alles favoritt seirer! På den måten kan du være aktiv utøver selv, helt og holdent hjemme fra sofakroken.